Familie

Onmisbaar: het hele gezin op de foto

 

Familieportretten zijn een aantal jaren helemaal uit de mode geweest.

Zo’n oubollig, gekunsteld portret met het hele gezin dat dan jaren op de buffetkast stond, dat wilde je toch niet?!

‘We’ maakten zelf wel foto’s. Met die handige compact camera ging dat makkelijk genoeg.
En met de smartphones van tegenwoordig zet je nog veel sneller elk bijzonder moment op de plaat.

 

Totdat er iets gebeurt in de familie.

Een feestelijke gebeurtenis, of juist een trieste. Dat zijn de momenten dat je je ineens realiseert: hee, staan wij eigenlijk als gezin… of met opa… wel op de foto? Recent, zoals we nu zijn?

Portretfotografie is zo waardevol! Soms zelfs meer dan je denkt.

Want het maken van de foto’s lijkt zo’n kleinigheid. Maar de herinnering die je vastlegt krijgt bijna elk jaar meer waarde. Ineens begrijp je die opa’s en oma’s van vroeger die jouw schoolfoto wel konden ‘opvreten’. En snap je waarom die trouwfoto van je ouders in al die jaren nooit is vervangen door iets nieuws.

 

Nu is het tijd om je eigen herinneringen vast te leggen.

Laat je alleen af en toe je kinderen portretteren, zodat je elk detail haarscherp in beeld hebt, mooier dan je het zelf voor elkaar krijgt?

Kies je een gezinsportret dat gedurende de jaren met jullie meegroeit?

Of pak je eens groots uit en verzamelen jullie de hele familie om een leuke middag te beleven en dát te laten vastleggen?

Ik maak portretten in de studio waarbij jullie niet gekunsteld rechtop hoeven te zitten. Met wat trucs, een goede achtergrond en eventuele extra materialen krijg ik jullie in actie en is het ijs gebroken, zodat we een serie foto’s kunnen schieten waar altijd wel die echte eyecatcher tussen zit.

 

Maar ik wil er ook best een écht uitje van maken.

Een andere optie is dat we in overleg een andere locatie zoeken. Binnen of buiten, waar jullie meer ruimte en meer afleiding hebben, zodat je meer jezelf bent. Zo leg ik jullie vast. Inclusief die stoere houding, die kenmerkende blik of in die mooie interactie tussen jullie op het moment dat je dacht dat ik even niet oplette…

Het eindresultaat laat ik je zo snel mogelijk zien. Online in een beveiligde omgeving, of bij mij in de studio. Het voordeel van de studio is dat mijn beeldscherm is gekallibreerd, zodat het de kleuren levensecht weergeeft zoals het door een professioneel fotolab ook wordt afgedrukt. Bovendien heb ik hier voorbeelden van canvas, hout en kwaliteitspapier. Plus luxe foto-albums die je kunt bekijken, voelen en vergelijken. Mijn advies krijg je er gratis bij en het liefst laat ik alles voor jullie afdrukken in gespecialiseerde fotolabs waarvan ik weet dat het eindresultaat perfect is afgewerkt.

 

Lijkt dit je wat?

Een familieshoot in de studio boek je al vanaf XX euro.

Dat is inclusief XX digitale bestanden, maar nog zonder album of wall-art.

Wil je ergens op locatie afspreken, dan komen er kilometerkosten bij en moeten we even overleggen over de duur van de shoot. Denk dan aan een bedrag vanaf XX in de omgeving van Spijkenisse.

Staat er een familiereünie in jullie planning en wil je daar een fotoreportage laten maken? Of gebruik je dat moment voor familieportretten in diverse samenstellingen? Bel of mail even om te controleren of ik die dag nog vrij heb. Zoja, dan neem ik direct contact op om te horen wat jullie wensen zijn en kan ik jullie een aangepaste prijsopgave doen.

Dit zijn alvast wat indicaties voor veelgeboekte combinaties:

BLOKKEN met PRIJZEN

 

Ruimte voor button

JA, wij zijn geïnteresseerd. Heb jij onze datum nog open?

Dag, maand, jaartal in plaats. ZEND.

 

Wil je eerst meer werk van mij zien? Kijk dan eerst even in mijn portfolio.