Newborn

Verdient jouw baby een newborn shoot?

 

Had je ooit kunnen denken dat je zo intens zou genieten van alleen al het kijken naar je pasgeboren kindje?

In de eerste periode van 14 dagen zijn ze nog zo wonderlijk klein en kwetsbaar.

Je zou elk moment wel in je geheugen willen griffen. Waarschijnlijk probeer je dat ook. Maar ik kan je verzekeren: over een paar jaar, zelfs over een paar maanden al, ben je heel blij als je tóch die super mooie foto’s hebt laten maken van juist deze periode.

Newborn fotografie is helemaal gericht op die eerste dagen in dit nieuwe leven, met een fotoshoot ergens tussen de 6e en de 14e dag. Hoewel ik het ook heerlijk vind om families en kinderen te fotograferen, is elke newborn shoot een cadeautje in mijn agenda.

 

Ik kan bij jou thuis komen.

Zeker als jij voorlopig nog niet al te mobiel bent. Maar als je hier kunt komen, in mijn studio, kan ik jullie ook volledig in de watten leggen. Ik kan de studio namelijk zeer goed verwarmen, heb hier optimaal daglicht én kunstlicht, een verkleedruimte en een private-room voor verschoningen, omkleden of een tussentijdse voeding.

 

Heb je accessoires nodig?

Ik heb hier van alles om een mooie setting te creëren, die past bij wat jullie in gedachten hebben. Kussentjes, mandjes, heerlijk zachte doeken, mutsjes: noem maar op. Al ruim voor je bevalling kunnen we kijken wat jouw wensen zijn en welke materialen ik voor je klaar kan leggen. Het is sowieso handig om al voor de bevalling te boeken, zodat ik kan proberen om rond die datum wat extra ruimte in mijn agenda vrij te houden, voor het geval alles verschuift…het blijft gokken, zo’n datum.

 

We nemen de tijd en creëren rust.

Als de kleine slaapt, krult hij of zij meestal vanzelf – en soms met een beetje hulp van ons – in een natuurlijke foetushouding. We doen alles in alle rust en met stevige ligkussens zodat je baby volledig veilig ligt, ook bij eventueel tussentijds wakker worden. De shoot duurt meestal zo’n anderhalf à twee uur en ik ben geduldig genoeg om te wachten tot dat ene perfecte moment. Tussendoor krijgen we meestal nog zoveel andere mooie momenten cadeau. En soms huilt zo’n kleine even, maar dat gaat ook wel weer over. In ieder geval: de baby bepaalt het tempo van de shoot.

 

Met onze agenda ligt het wat anders.

Wacht in elk geval niet te lang met boeken. Ben jij zwanger en tikken de weken aardig door? Of ben je al bevallen en heb je vandaag bedacht dat je tóch deze kans niet wilt vastleggen nu het kan?

Mail of bel dan zo snel mogelijk. Je kunt mij bereiken op:

06 – 49 18 58 58 of info@ndkfotografie.nl

Als ik er even niet ben, bel ik je zo spoedig mogelijk terug, meestal vandaag nog.

 

Wil je meer?

Misschien wil je meer dan alleen deze newborn shoot. Bijvoorbeeld een combinatie met een broertje/zusje, of als pakket met zwangerschapsfotografie? Of wellicht een compleet jaarplan met fotoshoots op ongeveer 7 dagen, 6 maanden, een cakesmash vlak voor de eerste verjaardag en een gezinsshoot als afsluiting? Kijk dan even naar mijn pagina Kinderen & Baby. Ik organiseer ook graag een cakesmash-shoot met alles erop en eraan of kom fotograferen tijdens een feestje. Bel gerust voor overleg.