Zwangerschap

Een bijzondere periode in jullie leven

Is je zwangerschap één van de mooiste periodes in je leven? Nou, dat geldt lang niet voor iedere vrouw! Maar hoe je het ook ervaart, het is wel een heel bijzondere periode, zowel emotioneel als lijfelijk.

Voordat je zwanger werd kon je haast geen voorstelling maken hoe je eruit zou zien met een bolle buik. Dat maakt de ene vrouw megatrots, terwijl een ander wat moeite heeft met al die extra rondingen en kilo’s.

Gelukkig krijg je de tijd om aan je nieuwe look te wennen, en groei je langzaam maar zeker naar de 40 weken toe. En net als je eraan gewend bent, wordt jullie leven weer op zijn kop gezet en verander je ook zelf weer.

 

Juist daarom zijn zwangerschapsfoto’s zo mooi

Van jou alleen, en jullie samen. Door dat vast te leggen, kun je later terugkijken naar hoe het was, hoe jullie samen waren. Dan voel je weer hoe het nu voelt. Alles is dan zo anders, er is zoveel gebeurd… de foto’s van je zwangerschap blijf je koesteren, krijgen zelfs steeds meer glans naarmate het langer geleden is.

 

Hoe werkt zo’n zwangerschapsshoot?

Ik kan bij jullie thuis komen, zodat je je eigen huiskamer of de babykamer terugziet in de foto’s. Misschien wil je partner er dan even bij zijn, of heb je al een ouder broertje of zusje die graag mee poseert, voor eventjes dan.

 

Optimaal uitgelicht in de studio

Of je kunt ook bij mij in de studio komen, zodat we niet gestoord worden door spontaan bezoek. In mijn studio kan ik elke sfeer neerzetten die je wilt, van klassiek zwart-wit tot romantisch in zacht licht.

Je kunt kiezen uit diverse wraps en stoffen om je buik in te wikkelen, en uiteraard kun je ook kiezen voor een naturel look met alleen je blote buik. In mijn studio heb ik allerlei stoffen en zwangerschapsjurken die je mag gebruiken. Kijk maar wat goed voelt.

 

Zwanger naar het bos of strand!

En als jij je fit voelt en je hebt wel zin in wat actie? Dan kunnen we ook heel goed naar buiten! Naar jullie favoriete bos of park, of dat strand waar hij je ten huwelijk heeft gevraagd…

In mijn studio heb ik een aparte kleedruimte voor jullie privé, dus kleding wisselen is geen probleem. Gaan we naar buiten, dan improviseren we wel wat als je graag een andere set kleding aan wilt.

 

En verder?

Verder hoef je niets te doen. Tijdens de voorbereidingen bespreken we welke stijl jullie het meest aanspreekt. Als je nog niet zo goed weet wat je wilt: geen probleem, ik heb altijd volop ideeën en vooraf kan ik jullie allerlei voorbeelden laten zien. Tijdens de shoot stuur ik jullie naar de poses waarvan ik weet dat ze goed werken en natuurlijk blijf ik luisteren naar jullie wensen.

Het eindresultaat laat ik zo snel mogelijk na de shoot aan jullie zien.

Dat kan online in een beveiligde omgeving, of bij mij in de studio met optimaal gekalibreerde beeldschermen. De kleuren op mijn scherm zijn dus gegarandeerd hetzelfde als de uiteindelijke afdrukken, mits we de afdrukken laten maken in een professioneel fotolab.

Tijdens deze ontmoeting kun je beslissen welke bestanden je wilt laten afdrukken, op welke wijze of waarin.

Misschien wil je alleen een mooi mini-album of juist een levensgrote afbeelding aan de muur. Zeker nu je ziet hoe mooi je bent met buik! Of je besluit alsnog om één van deze foto’s te gebruiken voor het geboortekaartje. Prachtig om later met je kindje samen te bekijken!

Wil je enkele foto’s alleen en enkele samen met je partner? Wil je je kleuter bij de shoot betrekken of de kinderkamer als achtergrond? Bespreek het vooraf, er zijn zulke leuke dingen te verzinnen die de meest prachtige beelden opleveren…
Bel of mail maar, dan heb je meteen een completere indruk van mij en kun je veel gemakkelijker beslissen.

Hier zie je alvast een indicatie van de mogelijkheden:
Budget – Basis – Luxe.  (thuis – studio- op locatie)
Zwangerschapspakket
Budget    Basis     Luxe