Dit ben ik

portret 1 web

 

Ik ben Nadia de Koning, fotograaf in Spijkenisse en inmiddels werkzaam in een hele wijde cirkel rondom Rotterdam. Heel lang heb ik gedacht dat ik grafisch vormgever zou worden. Maar ik werd fotograaf.

Hierin kan ik mijn liefde voor compositie, beeld en kleuren kwijt. En ik kan blijven leren, want dat vind ik het heerlijke aan fotografie. Ik heb er mijn eigen stijl ontwikkeld én ben eigen baas, dat geeft me zoveel creatieve energie!

Hier word ik blij van:

Ik word heel erg blij als ik mensen die vooraf precies wisten wat ze wilden, een eindresultaat kan laten zien die zelfs hun verwachtingen te boven ging. Nét dat beetje meer, die ene foto, of die bijzondere uitwerking.

 

Maar het allermooiste?

Het allermooiste vind ik het werken met mensen die eigenlijk helemaal niet zo goed weten wat ze willen. Althans, wel wát, maar niet hóe. Mensen die zich vooraf zorgen maken:

  • Kom ik er wel mooi op?
  • Zal mijn baby niet nét vandaag een huildag hebben?
  • Is er genoeg tijd voor onze eigen fotoshoot op onze bruiloft?
  • En worden de juiste momenten wel vastgelegd?

Juist dan kan ik sturen, regelen, gerust stellen. Ik heb de tijd wel, maak je niet druk. Ik bereid alles voor, echt alles. Daardoor weet ik wanneer ik even scherp moet zijn, en wanneer ik geduldig kan wachten op het goede moment. Dat moment komt, en die goede foto ook.

 

Het is net als met mijn hobby.

Al jaren verzamel ik oude camera’s. Mijn vriend is niet altijd blij met het geduld waarmee ik rommelmarkten en vintage-winkels kan afstruinen op zoek naar die ene gouden vondst. Maar vroeg of laat bemachtig ik zo’n object, en in de tussentijd heb ik dan natuurlijk ook nog allerlei andere mooie dingen gezien…

 

Zo gaat het dus ook met mijn werk.

Kijk zelf maar naar de trouwreportages, zwangerschapsfoto’s, new born baby’s en familiefoto’s. En lees zeker de ervaringen van andere klanten.

 

Wil je nog meer weten?

Bel gerust voor een kennismaking. Ik vind het heel normaal dat je wilt weten wie je voor je krijgt. Dit is mijn nummer: 06 – 49 18 58 58.
En als ik erg druk ben, bel ik je gewoon later even terug.

Blue.Short.Lines